-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

"Dolgčas" kot orodje spodbujanja ustvarjalnosti


Najbrž se ob prebiranju žogic in kravat zdi, da se pri nas vedno kaj dogaja, a to ni res. Bolj pozorni so mogoče že ugotovili, da sta P in D v nekaj zaporednih objavah običajno enako oblečena. D-ja sicer skoraj v celoti preoblečemo po vsakem obroku, s P-ja pa obleke tako ali tako samo letijo na vse strani. V kakšno mirno sobotno dopoldne (beri urico, ko mož teče svojih 10km), ko se mi ne ljubi pospravljati, uspem za šalo stlačiti tudi po štiri dejavnosti, če jih imam le pripravljene. Sicer, ko ne delamo, pa poskušam na policah z igračami in materiali vzdrževati red. Priznam, lažje mi je kopičiti vse te bolj ali manj zabavne reči, v katerih se potem dobesedno izgubljamo vsi štirje, kot pa jih izbrati in ponuditi samo nekaj. V "dolgčasu" in navidezno iz nič, pa se rojeva ustvarjalnost ...  











Ustvarjalnost se kdaj izrazi tudi v oblikah, ki staršem niso tako zelo ljube. Ravno včeraj smo na primer odmašili dva odtoka polna toaletnega papirja. Vsem staršem, vključno z mano želim, da bi ob takih in drugačnih "katastrofah" zmogli najprej videti ustvarjalnost in otrokov dosežek (da to opazimo, potrebujemo zvrhano mero objektivnosti).

Tako, zdaj pa na počitnice od starševstva. Moji trije fantje namreč dajejo vremenu možnost popravnega izpita, jaz pa moram braniti trdnjavi, predvsem službeno in tudi domačo.

(Zanimivo branje.)
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate